Калібри різьбові: калібри для метричних різьб

Калібри для метричних різьб

Калібри для метричних різьб повинні виготовлятися у відповідності з вимогами стандартів за робочими кресленнями, затвердженими в установленому порядку. Саме так і виробляється весь спецінструмент на нашому підприємстві «ТехноПрогрес».

Контролюючими інструментами для правої і лівої різьби метричного типу є калібри для метричної різьби відповідно гост, основні та конструктивні розміри калібрів також нормуються державними стандартами.

На сьогоднішній день калібри для метричної різьби гост, як і сама метрична різьба продовжує залишатися основною в більшості галузей промисловості і в господарській діяльності людини. Стандартним профілем є трикутник з рівними сторонами.

Дрібний шаг різьблення застосовується для тонкостінних сполук, що підвищує не тільки герметичність виробу, але і точність, і опірність відгвинчуванню при вібраціях та інших впливах. В особливих випадках застосовується спеціальний стандарт різьби для приладобудівних галузей. За наявністю можливості використовувати той чи інший шаг різьби, перевагу віддають більшому шагу.

Купити калібри для метричної різьби, замовити розрахунок гладких калібрів, а також купити калібри гладкі, калібри шліцьові, різці, ріжучий інструмент, інструмент для холодної прокатки труб та інший специнструмент Ви зможете придбати в компанії «ТехноПрогресс» в Україні і зробити замовлення в наступні країни: Росія, Білорусія, Казахстан, Польща, Молдова, Словаччина, Румунія, Болгарія, Чехія.