Різці й оснащення для верстатів з ЧПУ

Оснащення для верстатів з ЧПУ

Борштанги і різцові блоки

Борштанги і різцові блоки
Різці: токарні, по металу

Різці: токарні, по металу

У каталозі підприємства «ТехноПрогрес» представлені найкращі різці й оснащення для верстатів з ЧПУ, інструментальна оснастка для верстатів металообробки, включаючи різноманітний допоміжний інструмент, верстатні пристосування.

На верстатах з ЧПУ з автоматичною зміною інструментальних блоків, що складаються з ріжучого і допоміжного інструменту, застосовується інструментальна оснастка верстатів з ЧПУ, основою яких служить універсальна уніфікована підсистема допоміжного інструменту, призначена для верстатів різних моделей.

При обробці застосовують стандартний і спеціальний ріжучий інструмент. До інструменту пред’являють підвищені вимоги щодо точності, жорсткості, швидкості зміни і налагодження на розмір, стійкість, надійність. Включений в систему інструмент дозволяє виконати всі основні види обробки поверхонь деталей.

На верстатах з ЧПУ в основному використовують збірний допоміжний інструмент, що володіє меншою жорсткістю, порівняно з суцільним, проте в цьому випадку істотно зменшується номенклатура вживаного інструменту. Крім того, збірний інструмент добре гасить вібрації, що виникають при обробці.

Купити різці для верстата з ЧПУ, різці для токарного верстата, а також купити калібри різьбові, калібри гладкі, калібри шліцьові, ріжучий інструмент, інструмент для холодної прокатки труб та інший специнструмент Ви зможете придбати в компанії «ТехноПрогресс» в Україні і зробити замовлення в наступні країни: Росія, Білорусія, Казахстан, Польща, Молдова, Словаччина, Румунія, Болгарія, Чехія.