Борштанги і різцові блоки: двухрізцові блоки, однорізцові блоки

Оснащення для верстатів з ЧПУ

Борштанги і різцові блоки відносяться до групи настановних деталей.

Борштанги з різцовими блоками мають корпус з отворами, в які встановлені дворізцові та однорізцові блоки або плаваючі розгортки. Різцові блоки попередньо налаштовують на заданий розмір і швидко замінюють при обробці.

Блоки в борштанг закріплюють ексцентриковим клиновим затискачем при повороті його спеціальним ключем з нейтрального положення в будь-яку сторону. При цьому клинова частина ексцентрикового кільця входить в пази блоку і притискає його торець до дна поперечного паза корпусу борштанги, завдяки чому запобігає поворот блоку при обробці.

Дворізцові блоки з різцями стандартного квадратного перетину застосовуються для попереднього розточування отворів. Різці встановлюються за шаблоном або заточуються у зібраному вигляді з блоком. Базою для установки служить циліндрична поверхня й торець корпусу блоку.

Однорізцові блоки застосовуються під час напівчистової та чистової обробки. Різець встановлюється гвинтом і контргайкою. Налаштування на заданий розмір за умов напівчистової обробки може проводитися поза борштанги, а налаштування за умови чистової обробки – по пробним проходам.

Купити борштанги і рызцові блоки, а також купити калібри шліцьові, калібри різьбові, калібри гладкі, різці, ріжучий інструмент та інший специнструмент Ви зможете придбати в компанії «ТехноПрогресс» в Україні і зробити замовлення в наступні країни: Росія, Білорусія, Казахстан, Польща, Молдова, Словаччина, Румунія, Болгарія, Чехія.