Купити iнструмент для холодної прокатки труб

Інструмент для прокатки труб

Холодна прокатка труб проводиться на станах періодичної і поперечної прокатки: валкових і роликових. Валкові й роликові стани відрізняються в основному конструкцією робочої кліті.

Холодна прокатка труб на роликових станах здійснюється за тією ж технологічною схемою, що і холодна прокатка труб на валкових станах. На роликових станах прокочують особливо тонкостінні труби з нержавіючої сталі, тому в цьому випадку заготівлі пред’являють підвищені вимоги. Вся гарячекатана заготовка проходить обточування як внутрішньої, так і зовнішньої поверхні. Аналогічні технологічні схеми застосовують і при виробництві холоднодеформованих труб зі зварної заготовки.

Інструмент для холодної прокатки труб відноситься до трубопрокатного виробництва, зокрема до технологічного інструменту для холодної прокатки труб з тугоплавких металів, наприклад титанових сплавів.

В інструменті для холодної прокатки труб зона редукування і зона обтиску з’єднані між собою перехідною зоною, конусність якої виконана в межах від піврізниці до півсуми конусів редуцируючої і обжимної зон оправки, а співвідношення довжин редуцируючої та обжимної зон виконано як відношення натуральних логарифмів сумарних витяжок по діаметру і по стінці прокатуваної трубної заготовки. Технічний результат: використання інструменту для холодної прокатки труб дозволяє підвищити точність геометричних розмірів прокатаних труб за рахунок зниження поздовжньої і поперечної різностінності приблизно в два рази.

Купити інструмент для холодної прокатки труб, а також купити калібри різьбові, калібри гладкі, різці, ріжучий інструмент та інший спецінструмент Ви зможете придбати в компанії «ТехноПрогресс» в Україні і зробити замовлення в наступні країни: Росія, Білорусія, Казахстан, Польща, Молдова, Словаччина, Румунія, Болгарія, Чехія.