Купити калібри для обсадних труб та НКТ

Калібри для труб і калібри для НКТ

Дніпро завод спецінструменту калібрів «ТехноПрогрес» гарантує, що всі калібри для обсадних труб і НКТ та інша запропонована продукція тільки найвищої якості.

Калібри насосно-компресорних труб є комплексними вимірювальними інструментами для перевірки насосно-компресорних труб. Вони складаються з різьбових калібрів насосно-компресорних труб з невисадженими кінцями і різьбових калібрів насосно-компресорних труб з висадженими кінцями для різних типів насосно-компресорних труб. Кожен тип різьбових калібрів має різні розміри. Вони використовуються для перевірки різьби на насосно-компресорних трубах і сполучних фланцях.

Калібри обсадних труб є комплексними вимірювальними інструментами для перевірки обсадних труб. Для різних видів обсадних труб різьбові калібри поділяються на різьбові калібри обсадних труб з круглою різьбленням і різьбові калібри обсадних труб з трапецієподібним різьбленням. Кожен тип різьбових калібрів має різні розміри. Вони використовуються для перевірки різьби на обсадних трубах і сполучних фланцях.

Всі калібри для труб є комплексними вимірювальними інструментами для перевірки трубопроводів.

Купити калібри для обсадних труб і купити калібри для НКТ, а також купити калібри різьбові, калібри гладкі, різці, ріжучий інструмент та інший специнструмент Ви зможете придбати в компанії «ТехноПрогресс» в Україні і зробити замовлення в наступні країни: Казахстан, Польща, Молдова, Словаччина, Румунія, Болгарія, Чехія.